Stort landsbyhus for livsnytere med svømmebasseng og stor hage

 Feriehus i Laroque des Albères

Hjem Eiendom Bildegalleri Landsbyen Laroque Laroques omegn Veibeskrivelse Kontakt oss
 

Eiendommen ligger til hovedgaten i Laroque des Albères, i en stor inngjerdet usjenert hage med elektrisk port.
Gaten har lite gjennomgangstrafikk. Eiendommen er på ca. 1300 kvm og boligen er på ca 350 kvm. med 3 etasjer pluss et loft. Huset er bygget ca. 1920 med loftetasje påbygd senere. Det er gode parkeringsplasser inne på eiendommen.

Huset inneholder:

Godt utstyrt med alle nødvendige fasiliteter inkl. Wifi internett og kabel/satellitt-TV.
1 etasje (på bakkeplan) inneholder en leilighet, kjøkken m/oppholdsrom, soverom med dobbelseng og god sovesofa i stua. Samt baderom med dusj og toalett. Leiligheten har inngang fra husets forside (parkeringsplass) og også utgang direkte til bassengområdet.

2 etasje inneholder stort og godt utstyrt kjøkken med spiseplass, stor stue med spisestue, peisestue og salong, soverom med dobbelseng samt bad og toalett. 
3 etasje inneholder 3 soverom med dobbelseng. Det ene soverommet har en enkeltseng i tilstøtende rom. Alle soverom har egne baderom med dusj og toalett.
Uteområdet består av stor opparbeidet hage, parkeringsplass, svømmebasseng på 8 x 4 m og med flere sitteområder og grillsted med bespisningsplass.  Det er flere frukttrær og en nydelig opparbeidet hage med mye blomster.
Her er en videosnutt av eiendommen.

Laroque des Albères har et middelaldersk sentrum og butikker som baker, slakter, et lite supermarked, vinbutikk, apotek, frisør og aviskiosk. Det er flere gode restauranter i landsbyen. Alt innenfor 200 meter i gåavstand.

Landsbyen Laroque des Albères ligger på den lokale bussruten, og toget fra Argelès kobler deg til alle store byer. Like utenfor landsbyen ligger et stort supermarked, Carrefour. Området rundt landsbyen er godt egnet for turgåing og sykling.

Kos deg med våre stemningsbilder fra stedet, og klikk deg inn på nyttige lenker for å få inspirasjon til en alle tiders ferieopplevelse!  Velg fra menylinjen.