Stort landsbyhus for livsnytere med svømmebasseng og stor hage

 Feriehus i Laroque des Albères

Hjem Eiendom Bildegalleri Landsbyen Laroque Laroques omegn Veibeskrivelse Kontakt oss

Laroque des Alberes er en svært innbydende attraktiv tradisjonell middelaldersk katalansk landsby som befinner seg ved foten av Alberes fjellene nær grensen til spanske Catalonia. Den ligger bare 10 km fra Middelhavet med de nærmeste strendene (Argelès Plage og Le Racou), andre attraktive destinasjoner er historisk Collioure og havnene langs gamle Corniche veien til Spania.  Laroque har ca. 2000 innbyggere. Det historiske sentrum i landsbyen er fra middelalderen og inneholder et gammelt fort eller slott fra slutten av det 11. århundre. Den har en liten kirke omgitt av smale gater med landsbyhus, hvorav noen datert fra andre halvdel av det 12. århundre. 

Landsbyen inneholder også de vanlige lokale butikker, baker, slakter, aviskiosk, apotek, lite supermarked, frisør, vinbutikk, minibank og postkontor. Det er flere hyggelige og gode restauranter, kafeer og barer, i Laroque, blant dem Café des Artistes som gir en avslappet familieatmosfære og hvor du kan se verden gå forbi fra terrassen, Cote Saisons med topp gourmet mat eller La Catalan med kreativ og god mat på en vakker plass ved kirketorget.  Andre alternativer er Les Enfants Terribles, Creperie St. Felix,eller LiLi  - og det finnes også to pizzeriaer. Det er et stort Carrefour supermarked like utenfor landsbyen.
Laroque har sitt eget nyttige turistkontor. I omegn kan man ta fotturer og terrengsykling i løyper i Albèresåsene, og guidede turer er ofte organisert fra turistkontoret, - alternativet er at man bare plukker opp et kart og finner sin egen tursti. Det er tenisbaner, boulebane og fotballbinge i landsbyen. Dette er et flott område som innbyr til aktivitet for barn, unge og voksne.

TripAdvisor kan man finne nyttig informasjon om Laroque.

Chateau Laroque des Albères

Kart med div. restauranter i Laroque des Albères: